Aan het werk met een merk

door okt 16, 2018Blog, Nieuws

De huid is de spiegel van de gezondheid; de eerste blik verraadt al hoe het met je gaat. Daarom ga je graag naar een schoonheidssalon! Het is fijn als je in de watten wordt gelegd en je heerlijk kunt genieten van een behandeling. Maar er gebeurt zoveel meer! Bij een schoonheidssalon wordt vaak gekozen voor een bepaald merk of een lijn. Daar is een reden voor want kwaliteit staat voorop en dat merk je!

 

 

Training

De verzorgingsproducten van één merk zijn volledig op elkaar afgestemd. Om een bepaalde lijn te kunnen verkopen en gebruiken bij de behandelingen is accurate kennis belangrijk. De merken zorgen er voor dat de schoonheidsspecialistes goed worden voorgelicht en getraind. Ze leren dat het verstandig is om de lijn te volgen en te gebruiken op de manier die is bedacht. Het ene product ondersteunt of versterkt het andere en dat levert de beste resultaten op.

 

 

5 stappenplan

 

Bij schoonheidssalon Centrum Phoenix is onder andere gekozen voor een merk uit het topsegment hannah. Dit merk stuurt de specialistes verplicht naar een bijscholing om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen. Hannah werkt met een 5 stappenplan in de huidverbetering en -verzorging: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. In elke behandeling komt dit plan terug in combinatie met bindweefselmassages en andere manieren voor rimpelreductie of huidveroudering. Ze stellen de behandelingen af op de huidconditie die niet bij iedereen gelijk is. Zo is er voor iedereen een persoonlijk plan.

 

De schoonheidsspecialistes worden door de trainingen van hannah opgeleid tot huidcoaches. Dat houdt in dat ze getoetst worden middels praktijkexamens.

 

 

Huidcoach

 

Pas daarna mogen ze het merk Juliette Armand gaan volgen. Dit merk is speciaal gericht op acne en pigmentvlekken maar ook huidverbetering in algemene zin. Ook dit merk heeft de chronos behandeling in het pakket die meteen goed resultaat boekt, waardoor een bezoek aan een plastisch chirurg onnodig is. Deze behandeling beschermt de huid met een schild zodat tijd minder invloed heeft op de huidkwaliteit en rimpels en pigmentvlekken verminderen.

 

 

En er is ook een volledig natuurlijke lijn, Natuurkracht te volgen bij Centrum Phoenix. Deze lijn is echt helemaal biologisch en boekt ook mooie resultaten. Zo zie je maar dat werken met bepaalde protocollen en merken geen toevalligheid is. Er is voor elk wat wils.

 

 

Lief

 

Het verzorgen van je lichaam is net zo noodzakelijk als het onderhoud van de auto. Daarom zorg je dat je gezond en afwisselend eet en drinkt. Dat je voldoende beweegt en regelmatig in de buitenlucht komt. En daarnaast zorg je goed voor de huid. En als je door de bomen het bos niet meer ziet tussen alle huidverzorgingsproducten dan kun je dat dus met een gerust hart overlaten aan de huidspecialisten van Centrum Phoenix. Wees lief voor jezelf, je lichaam gaat je hele leven mee 😉!

 

 

Dit is geschreven voor schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt & Olie