Dermaplaning voor een fluweelzachte huid

door feb 11, 2019Blog, Nieuws

Met het voorzichtig ontluiken van de lente en het langer genieten van daglicht, krijg je langzaam weer wat meer energie. Gelukkig want een winter kan soms lang duren. Dat is merkbaar aan de huid. Als je deze dagen met je hand langs je gezicht streelt voel je meer dan je zou willen. Dan verlang je terug naar de zachte en ongerepte huid uit de kinderjaren. Het babyzachte gevoel van je wangen. De natuurlijk stralende huid. Het lijken nooit vervulbare verlangens, maar treur niet… dat fluweelzachte huidje zit er nog!

Grauw

Er bestaat een techniek dermaplaning genaamd, dat tovert een babyzacht gezicht tevoorschijn! Dat gebeurt middels een pijnloze schraaptechniek. Met een vlijmscherp, steriel mesje wordt de grauwige laag van dode huidcellen van de huid verwijderd. Dit is een precieze en prachtige tehniek die er voor zorgt dat je weer stralend uit de stoel opstaat, net een facelift. Behalve de dode huidcellen worden ook de donshaartjes en oneffenheden van het gezicht verwijderd. Het is als het ware een scheerbeurt en peeling in één.
Kortom glad en jaren jonger kom je weer voor de dag!

Fluweel

Het verwijderen van de buitenste laag maakt de huid gevoelig voor externe invloeden. Het is dan zaak de huid meteen heel goed te verzorgen met speciale aandacht. En die speciale aandacht krijg je bij schoonheidssalon Centrum Phoenix. Daar ben je in goede handen voor een fluweelzachte huid èn de nodige nazorg. Zo voorkom je reactie van de huid en zo zorg je dat je lang van je nieuwe look kunt genieten. Het mooie van deze behandeling is dat verzorgende producten tot 60% beter worden opgenomen in de huid na dermaplaning. Bovendien verdwijnen fijne lijntjes door het egaliseren van de huid.

Marilyn Monroe

Één behandelnig en je ziet er meteen weer mooi uit! Natuurlijk is de huid altijd in beweging en dus is het voor een blijvend resultaat handig deze behandeling maandelijks te ondergaan. het is overigens geen nieuwe techniek, Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor gingen je voor. En nu snap je waarom die sterren er zo stralend uit bleven zien.

 


Dit is geschreven voor schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt & Olie