Fruitzuur en Kruiden peelings

Centrum Phoenix Vleuten fruitzuurpeeling glycol

Hannah en Juliette Armand zijn merken die beiden werken met fruitzuren. Hannah werkt met glycolpeelingen in verschillende sterktes. Juliette Armand heeft daarbij ook de mogelijkheid om een nog diepere prikkel te geven aan  de huid. Naast de milde cacao peeling voor de gevoelige huid werken ze met BHA peelingen. Hierbij wordt een combinatie gebruikt van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA). Verder werkt het merk met kruidenpeelingen waarbij de huid geheel verveld. Dit wordt gebruikt bij acne, littekentjes, pigmentvlekken en fijne rimpels. Er wordt altijd eerst gekeken naar de meest geschikte peeling behandeling voor uw huid.

Glycol-,  en Salicylzuur

  • Peelingbehandelingen zonder langdurige hersteltijd
  • Concentratie is afgestemd op de huidconditie
  • Lossen dode huidcellen op
  • Geven een fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidskleur
  • Diepreinigend

De peeling kan als losstaande behandeling gekozen worden of in kuurverband van 6 peelings. Wilt u wat meer lezen over iemand die de kruidenpeeling van Juliette Armand heeft ervaren klikt u dan op deze link

 

BHA peeling
€ 75,00Direct boeken
Behandeling van 60 min met peeling op basis van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA) voor alle huiden behalve de gevoelige.
Kruidenpeeling Apocalypsis
€ 150,00Direct boeken
Deze kruidenpeeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden. De behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven. Deze behandeling is inclusief een nabehandeling na 5 dagen.

 

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security