Fruitzuur en Kruiden peelings

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

BHA peeling

Prijs v.a.: € 79,50

Behandeling van 60 min met peeling op basis van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA) voor alle huiden behalve de gevoelige.


Kruidenpeeling Apocalypsis

Prijs v.a.: € 150,00

Deze kruidenpeeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden. De behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven. Deze behandeling is inclusief een nabehandeling na 5 dagen.


Geschikt voor: Man & vrouw


DUUR BEHANDELING VANAF

60:00 minuten

BHA peeling

Plan deze direct

Kruidenpeeling Apocalypsis

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Hannah en Juliette Armand zijn merken die beiden werken met fruitzuren. Hannah werkt met glycolpeelingen in verschillende sterktes. Juliette Armand heeft daarbij ook de mogelijkheid om een nog diepere prikkel te geven aan de huid. Naast de milde cacao peeling voor de gevoelige huid werken ze met BHA peelingen. Hierbij wordt een combinatie gebruikt van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA). Verder werkt het merk met kruidenpeelingen waarbij de huid geheel verveld. Dit wordt gebruikt bij acne, littekentjes, pigmentvlekken en fijne rimpels. Er wordt altijd eerst gekeken naar de meest geschikte peeling behandeling voor uw huid.  

Glycol-, en Salicylzuur


Peelingbehandelingen zonder langdurige hersteltijd

Concentratie is afgestemd op de huidconditie

Lossen dode huidcellen op

Geven een fijnere huidstructuur

Minder pigmentvlekjes

Frissere huidskleur

Diepreinigend

De peeling kan als losstaande behandeling gekozen worden of in kuurverband van 6 peelings. Wilt u wat meer lezen over iemand die de kruidenpeeling van Juliette Armand heeft ervaren klikt u dan op deze link

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder