Diamond Dermabrasie

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Diamond Dermabrasie voor het gezicht

Prijs v.a.: € 76.50

Een zeer effectieve mechanische diepte peeling van het gezicht. Geschikt voor behandeling van rimpels, pigmentvlekken, acne enz.


Diamond Dermabrasie gezicht en hals

Prijs v.a.: € 87,50

Een zeer effectieve mechanische diepte peeling van het gezicht en hals. Geschikt voor behandeling van rimpels, pigmentvlekken, acne enz.


Geschikt voor: Man & vrouw


Diamond Dermabrasie Gezicht

Plan deze direct

Diamond Dermabrasie Gezicht en Hals

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

De allernieuwste mechanische diepte peeling!

Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

Diamond Micro-Dermabrasie is een van de meest geavanceerde technieken op het gebied van verfraaiing en verjonging van de huid. Het vernieuwt de bovenste huidlagen en verbetert daardoor de huidstructuur.

De werking:

Middels Micro-Dermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt.
Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. U heeft onmiddellijk een vernieuwde, zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte!

De huid krijgt al na één behandeling een jongere uitstraling. Droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen aanzienlijk. De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs de meest gevoelige! Voor het beste resultaat wordt Diamond Micro-Dermabrasie in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen geadviseerd. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal.

Er vind voor een Diamond Micro-Dermabrasie kuurbehandeling altijd eerst een intake gesprek plaats!

Thuisverzorging:

Het succes van de behandeling ligt niet uitsluitend in de handen van de schoonheidsspecialiste, maar ook bij de klant zelf. Na de behandeling moet een strikt huidverzorgingsplan gevolgd worden om deze zo goed mogelijk te laten herstellen.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder