hannah 90 min

Prijs : € 90,00


Geschikt voor: Man & vrouw


DUUR BEHANDELING

90:00 minuten

hannah 90 min

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Een hannah 90 min behandeling is een op uw huid afgestemde huidbeleving. Ook in deze hannah behandeling werken wij via een stappenplan wat gebaseerd is op een filosofie om uw huid zo optimaal mogelijk te krijgen.

In elke hannah behandeling meten wij uw huid met de Skin Analyzer om het milieu op de huid (dus: waar leeft de huid dagelijks in) te meten. Het is belangrijk om het vochtgehalte, vetgehalte en pH-waarde van de huid te weten. Naar aanleiding van de uitslag volgt een productkeuze. Deze meting vindt bij elke behandeling plaats. U voelt zich zelf nl ook niet elke dag hetzelfde, zo ook uw huid. Om precies op de wensen van uw huid in te gaan passen wij de meting toe waarna het stappenplan volgt.

Reinigen

Peelen

Stimuleren

Herstellen

Beschermen

U voelt dat het een en ander gebeurd in uw huid. Dat uw huid “werkt”. De normale handelingen zoals epileren en enkele onzuiverheden verwijderen zijn natuurlijk ook onderdeel van de behandeling. Wij werken voortdurend aan uw huid.
De behandeling voelt dan ook als een beleving.

In deze behandeling kunnen extra specialiteiten opgenomen worden zoals een rimpelreductie massage, of bindweefselmassage en fruitzuren, of bindweefselmassage en zuurstof. De specialist kijkt wat er nodig is voor uw huid op dat moment. 90 minuten werken aan uw huid.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder