Cosmeticamerk Juliette Armand

DE BEHANDELINGEN WORDEN UITGEVOERD VIA PROTOCOLLEN

Naast de cosmeticalijnen hannah hebben wij gekozen voor dit specialistische merk. Sinds 1992 is de beautybranche sterk veranderd, de eisen die men tegenwoordig aan cosmetica stelt zijn ontzettend hoog. Er wordt  vaak verwacht van cosmetische producten dat deze dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie. Juliette Armand blijft dan ook met grote passie zoeken naar revolutionaire formules, combinaties en innovaties om dit te bewerkstelligen.

 

Juliette Armand werkt met bepaalde behandelprotocollen waarbij elke huid die echt verandering en verbetering behoeft behandeld kan worden. De gespecialiseerde ingrediënten en bewezen resultaten versterken dit concept. Zo kan in de persoonlijke behoeften van iedere man en vrouw worden voorzien.

 

Juliette Armand gaat net iets verder dan met andere merken kan worden bereikt. Zo zitten in de verschillende behandelingen specifieke peelingen, variërend van cacao voor de zeer gevoelige huid tot BHA peeling en de zeer krachtige kruidenpeeling. Er wordt gewerkt met serums en specifieke crèmes. Het is een behandelingsconcept wat probleem oplossend werkt. Dit zowel bij pigmentaties als acne en verouderde huid. Een gladde, frisse, verzorgde en jeugdige huid is het resultaat.

 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder