Ki-Phoe massage gezicht

Centrum Phoenix vleuten massage gez (1)

Deze gezichtsmassage is ontwikkeld door Yvonne van Bezu zelf en geïntroduceerd bij de Bond van Schoonheidsspecialisten ANBOS 10 jaar geleden.
De massage is ontwikkeld om via de huid af te kunnen lezen waar in het lichaam het minder functioneert en waarom juist daar op het gezicht en het lichaam de problemen ontstaan.

Het is een combinatie van zowel oosterse als westerse technieken. Door het lichaam eerst via de meridianen aan te zetten krijg je een betere verdeling van energie in het lichaam. Het lichaam wordt geprikkeld en aangezet de blokkades op te ruimen.

 

De meridiaanmassage wordt als eerste gegeven om het lichaam in balans te brengen. Deze gaat over in een drukpuntmassage van het gezicht. Ook hier wordt er door de drukpunten, gericht gewerkt op het hele lichaam. De punten die worden aangezet zorgen voor een herstellende functie van de huid, een prikkeling van de organen en een opruimen van blokkades. Terwijl de drukpuntmassage gegeven wordt kan er gekeken worden naar de huid. In het gezicht zijn er storingen die in het lichaam aanwezig zijn of waren af te lezen.

 

Na de drukpuntmassage wordt er overgegaan op een reflexzonemassage met klassieke westerse grepen ter stimulatie van bepaalde gebieden.

Zo ontstaat een complete massage, een aanzet van energie die nog een tijd voort kan duren. Een massage die een aanzet geeft tot herstel.

Ki-Phoe massage gezicht
€ 62,50Direct boeken
Behandeling met Ki-Phoe massage van het gezicht
Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security