Ki-Phoe massage gezicht

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Ki-Phoe massage gezicht

Prijs v.a.: € 62,50

Behandeling met Ki-Phoe massage van het gezicht


Geschikt voor: Man & vrouw


DUUR BEHANDELING

Een kleine 45:00 minuten

Ki-Phoe massage gezicht

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Deze gezichtsmassage is ontwikkeld door Yvonne van Bezu zelf en geïntroduceerd bij de Bond van Schoonheidsspecialisten ANBOS meer dan 15 jaar geleden.
De massage is ontwikkeld om via de huid af te kunnen lezen waar in het lichaam het minder functioneert en waarom juist daar op het gezicht en het lichaam de problemen ontstaan.

Het is een combinatie van zowel oosterse als westerse technieken. Door het lichaam eerst via de meridianen aan te zetten krijg je een betere verdeling van energie in het lichaam. Het lichaam wordt geprikkeld en aangezet de blokkades op te ruimen.

De meridiaanmassage wordt als eerste gegeven om het lichaam in balans te brengen. Deze gaat over in een drukpuntmassage van het gezicht. Ook hier wordt er door de drukpunten, gericht gewerkt op het hele lichaam. De punten die worden aangezet zorgen voor een herstellende functie van de huid, een prikkeling van de organen en een opruimen van blokkades. Terwijl de drukpuntmassage gegeven wordt kan er gekeken worden naar de huid. In het gezicht zijn er storingen die in het lichaam aanwezig zijn of waren af te lezen.

Na de drukpuntmassage wordt er overgegaan op een reflexzonemassage met klassieke westerse grepen ter stimulatie van bepaalde gebieden.

Zo ontstaat een complete massage, een aanzet van energie die nog een tijd voort kan duren. Een massage die een aanzet geeft tot herstel.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder