Pascaud Beauty Innovation

Pascaud Beauty Innovation; een unieke biologische aanpak van tekenen van huidveroudering. Schoonheid ligt binnen ieders handbereik. Met de juiste middelen en technieken kan de huid worden verjongt en weer gaan stralen. Er wordt uitgegaan van de zogenaamde Beauty Triangle.


Drie aspecten
die van belang zijn en elkaar ondersteunen:

 

Outside In Beauty
Schoonheid van buiten naar binnen.

 

Door middel van de juiste producten (cosmeceuticals) die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten, kan de huid enorm worden verbeterd, herstelt en verjongt. De instituut behandelingen en de thuisproducten zijn volledig op elkaar afgestemd na iedere keer de huid gemeten te hebben op vocht- en vetgehalte en pH waarde.

 

Inside Out Beauty
Schoonheid van binnen naar buiten.

 

Hierbij is naast een gezonde voeding een aanvulling nodig met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals. De huid krijgt hierdoor de juiste stoffen aangeleverd die nodig zijn om een huid in topconditie te krijgen.

 

Zen Beauty
Schoonheid van inzicht.

 

Een juiste levensinstelling is ook hierbij van belang. Leer positief te denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken.
Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden. Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen.

Centrum Phoenix Vleuten innovative_visCentrum Phoenix Vleuten 2010_Deto-x

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security