Pascaud treatment

Centrum Phoenix vleuten Pascaud Treatment

Deze  behandeling geeft een oppepper aan de huid en kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en neemt slechts 45 minuten van uw tijd in beslag. Uw specialist stemt de behandeling af op úw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

Fase 1: Intensieve reiniging

Fase 2: Retinol
Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

 

 

 

Fase 3: Enzymen
Een peeling van de huid op basis van enzymen. Het vermindert de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleert de celdeling, verbetert de teint en verfijnt de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E
Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5: Kaviaar
Stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

 

Pascaud treatment Nieuw
€ 79,50Direct boeken
Pascaud treatment behandeling van 55 minuten.

 

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security