Pascaud Treatment

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Pascaud Treatment

Prijs v.a.: € 79,50


Wordt vergoed: Nee


Geschikt voor: Man & vrouw


DUUR BEHANDELING VANAF

55:00 minuten

Pascaud treatment Nieuw

Plan deze direct

Deze behandeling geeft een oppepper aan de huid en kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en neemt slechts 45 minuten van uw tijd in beslag. Uw specialist stemt de behandeling af op úw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

Fase 1: Intensieve reiniging

 

Fase 2: Retinol

Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3: Enzymen

Een peeling van de huid op basis van enzymen. Het vermindert de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleert de celdeling, verbetert de teint en verfijnt de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E

Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5: Kaviaar

Stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder