Weg met die haren

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Ontharen met lichtflitstherapie

Prijs v.a.: Op aanvraag

Lichtflitstherapie met de DERMA TECH (IPL systeem)


Wordt vergoed: Zie verzekeringspolis


Geschikt voor: Man & vrouw


Ontharen met lichtflitstherapie

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Wij horen dit vaak in ons Centrum. Weg met die vervelende haren in het gezicht en op het lichaam. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in allerlei ontharingstechnieken en kunnen daarom ook terecht zeggen dat wij “hét ontharingsinstituut in de regio” zijn.

 

Via lichtflitstherapie ontharen wij met de DERMA TECH (IPL systeem). Via dit nieuwste IPL-systeem kunnen wij de haren behandelen met E-light. Het is een combinatie van bipolaire radiofrequentie (RF) met lichtenergie. Ontharen met E-light is zeer veilig. Het handstuk is voorzien van een geïntegreerde koeling, zodat de huid tijdens de behandeling gekoeld wordt. Verder hebben wij een flitsapparaat voor de grijze en blonde haren, de ADENA.

Wij passen al jaren IPL toe en hebben zo veel ervaring op dit gebied. Het haartje kan licht opnemen door het pigment wat in het haar zit. Deze vervoerd het naar het haarzakje verhit het waarna het vernietigd wordt. Dit kan alleen als het haar in de juiste groeifase is. Bij blonde en grijze haren wordt dit op een andere manier gedaan. Het gebied wordt eerst geharst waarna het gekoeld wordt. Vervolgens wordt er geflitst en weer gekoeld. Het haarzakje kan op deze manier vernietigd worden.

De Adéna kan donkere haren behandelen op fototype 1 t/m 5 op elk gewenst lichaamsgebied. Het is het enige IPL apparaat dat dikke grijze, blonde en witte haren kan behandelen op fototype 1 t/m 4.

Voor ontharen op het lichaamsgebied zie weg met die lichaamsharen.Hier vindt u ook de prijzen.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder