Hannah 75 min

Een hannah 75 min behandeling is een op uw huid afgestemde huidbeleving. Ook in deze hannah  behandeling werken wij via een stappenplan wat gebaseerd is op een filosofie om uw huid zo optimaal mogelijk te krijgen.

 

In elke hannah behandeling meten wij uw huid  met de Skin Analyzer om het milieu op de huid (dus: waar leeft de huid dagelijks in) te meten. Het is belangrijk om het vochtgehalte, vetgehalte en  pH-waarde van de huid te weten. Naar aanleiding van de uitslag volgt een productkeuze. Deze meting vindt bij elke behandeling plaats. U voelt zich zelf nl ook niet elke dag hetzelfde, zo ook uw huid. Om precies op de wensen van uw huid in te gaan passen wij de meting toe waarna het stappenplan volgt.

 

  • Reinigen
  • Peelen
  • Stimuleren
  • Herstellen
  • Beschermen

 

U voelt dat het een en ander gebeurd in uw huid. Dat uw huid “werkt”. De normale handelingen zoals epileren en enkele onzuiverheden verwijderen zijn natuurlijk ook onderdeel van de behandeling. Wij werken voortdurend aan uw huid.
De behandeling voelt dan ook als een beleving. In deze behandeling is een uitgebreide massage opgenomen. Dit kan de bindweefselmassage zijn of een andere uitgebreide massage.

 

Centrum Phoenix Vleuten passage massageCentrum Phoenix Vleuten hannah prod totaal

Hannah 75 min
€ 75,00Direct boeken
Een gezichtsbehandeling van 75 min met massage met hannah producten
Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security