Allergieën en testmethodes

Test op allergieën

Prijs v.a.: € 45,00

Methode om klachten, zoals allergieën op te sporen.


Geschikt voor: Man & vrouw


Test op allergieën

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Allergieën en testmethodes

Allergieën worden in het lichaam opgespoord via de testmethode Touch for Health of via de methode “Toegepaste Kinesiologie”.
Problemen aan de huid of in het lichaam worden zo dieper aangepakt. Het is een methode om door middel van spierspanningtests, acupressuur en meridiaan- en zenuwvat punten therapie de lichaamsbalans te herstellen en fysieke en mentale pijn en spanning weg te nemen.

Via een testlijst worden functies in het lichaam gemeten d.m.v. spierspanningtests. Zijn deze in onbalans, dan worden deze via acupressuur of verschillende andere methodes weer in balans gebracht. Is het lichaam geheel in balans gebracht ,dan wordt gekeken waar de klacht vandaan komt. Ligt het op structureel gebied, op voedingsgebied, emotioneel gebied of elektromagnetisch gebied. Het kan ook een combinatie van verschillende gebieden zijn.

Gekeken wordt of er tekorten zijn die we via voedingssupplementen of homeopathische middelen kunnen aanvullen. Allergieën en intoleranties worden opgespoord. Uiteindelijk gaat iemand met een volledig op de persoon afgestemd behandelingsplan weer naar huis en hoeft meestal pas na verschillende maanden terug te komen.

Mochten er nog restklachten overblijven met het testen dan kan er dieper getest worden via het PS10 apparaat. Ook als iemand specifieke klachten heeft zoals migraine, Parkinson, allergieën kan er al meteen dieper getest worden met het PS10 apparaat. Via protocollen of een bereikwaardentest kunnen blokkades worden opgespoord en behandeld. Dit kan op zeer diep niveau.

De uiteindelijke allergieën kunnen via bioresonantie worden aangepakt en opgeheven.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder