Onze massages

U heeft de keuze uit diverse massages die verschillen in intensiteit. De massages worden gegeven door gediplomeerde masseuses.

 

Bojamassage

De Bojamassage is een massage van het hele lichaam. Er wordt gestart met drukpunten op het betreffende lichaamsdeel gevolgd door westerse grepen. Er worden geen kloppingen (tapotements) gegeven. Ook de hoofdhuid wordt meegenomen. U voelt zich verkwikt en in balans gebracht.

 

Hotstone, of hot- en Coldstone massage

De Hotstone massage wordt gegeven met warme stenen. Het is een zeer ontspannen massage. Daarnaast worden er ook grepen zonder stenen gegeven. U kunt ook kiezen voor de hot en coldstone. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van koude stenen.

 

Lastone massage

De Lastone massage werkt ook met warme en koude stenen. Het is een zeer uitgebreide massage met stenen die op het lichaam maar ook op de geest werkt.  Cliënten reageren enorm enthousiast over de “boost” die ze ervaren na een behandeling. Wij krijgen reacties als “een enorme ervaring”, “ik heb echt alles van me af kunnen zetten”, “geweldig, helemaal als nieuw”, “ik ben weer helemaal los gemasseerd”. Onder het kopje hotstone en Lastone vindt u meer informatie.

 

Hydromed massage

De hydromed massage wordt gegeven op een warm watermatras. Het voordeel is dat het hele lichaam optimaal door de therapeut behandeld kan worden, terwijl de cliënt gewoon op zijn rug blijft liggen. Het is een uitstekende massage voor zwangere vrouwen, cliënten met ademhalingsproblemen of cliënten die een zware lichaamsbouw hebben voor wat betreft buik en borsten.

 

Ki-phoe massage

De ki-phoe lichaamsmassage is een massage van het totale lichaam bestaande uit drukpunten- meridianen- en reflexzones. Het is een massage die ontwikkelt is door de eigenaresse, Yvonne van Bezu, en landelijk door de ANBOS  geïntroduceerd. Het is een totaal massage die blokkades in het lichaam opruimt.

 

Sportmassage

Sportmassage. Deze massage is bedoeld om knopen die in spieren of in het bindweefsel zitten eruit te masseren. Er is een gediplomeerd sportmasseuse aanwezig.

 

 

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage Er zijn 2 medewerksters die deze massage geven. D.m.v. impulsen via de duim worden alle punten van het lichaam behandeld. Zowel het lichaam als de geest worden geprikkeld tot zelfgenezing.

 

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security