Hotstone en La Stone

Hotstone massage

Het is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Het therapeutische effect van deze warme stenen is al duizenden jaren bekend.
Deze behandeling combineert massage met de voordelen van verwarmde basaltstenen(vulkanische stenen) met de heilzame werking van essentiële oliën. De stenen hebben een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem sterk en compact zijn en daardoor de warmte langer vast kunnen houden dan normale stenen. De hot stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën

Deze massage duurt 55 min

La Stone massage

In 1993 ontwikkeld door Mary Nelson uit Tucson, Arizona. La Stone Therapy is de originele hot and cold stone massage. Gebaseerd op eeuwenoude tradities van Zen filosofieën en rituelen van de Amerikaanse indianen. In La Stone Therapy wordt gebruik gemaakt van verwarmde basalt en gekoelde marmeren stenen, welke afwisselend over, op en onder het lichaam gebruikt worden om verlichting te geven aan lichaam en geest. Naast leggingen onder en op het lichaam wordt de cliënt met diepwarme en ijskoude stenen gemasseerd.

De stenen worden gebruikt om warme en koude “boodschappen” te geven aan het lichaam. Hierdoor kan ondersteuning worden gegeven aan het zelfhelende vermogen. Thermotherapie wordt in diverse culturen al eeuwenlang toegepast, de combinatie met massage maakt het tot een ultiem ontspannende en balancerende ervaring voor het lichaam en voor de geest.

Cliënten reageren enorm enthousiast over de “boost” die ze ervaren na een behandeling. Wij krijgen reacties als “een enorme ervaring”, “ik heb echt alles van me af kunnen zetten”, “geweldig, helemaal als nieuw”, “ik ben weer helemaal los gemasseerd”.

Deze massage duurt 80 minuten

Hotstone massage
€ 55,00Direct boeken
Hotstone massage van het lichaam van 55 minuten
Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security