Hotstone

voor ontspannen en onthaasten

Hotstone massage

Prijs v.a.: € 57,00


Geschikt voor: Man & vrouw


DUUR BEHANDELING VANAF

55:00 minuten

Hotstone

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Hotstone massage

Het is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Het therapeutische effect van deze warme stenen is al duizenden jaren bekend.
Deze behandeling combineert massage met de voordelen van verwarmde basaltstenen(vulkanische stenen) met de heilzame werking van essentiële oliën. De stenen hebben een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem sterk en compact zijn en daardoor de warmte langer vast kunnen houden dan normale stenen. De hot stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën

De stenen worden gebruikt om warme en koude “boodschappen” te geven aan het lichaam. Hierdoor kan ondersteuning worden gegeven aan het zelfhelende vermogen. Thermotherapie wordt in diverse culturen al eeuwenlang toegepast, de combinatie met massage maakt het tot een ultiem ontspannende en balancerende ervaring voor het lichaam en voor de geest.

Cliënten reageren enorm enthousiast over de “boost” die ze ervaren na een behandeling. Wij krijgen reacties als “een enorme ervaring”, “ik heb echt alles van me af kunnen zetten”, “geweldig, helemaal als nieuw”, “ik ben weer helemaal los gemasseerd”.

 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder