Inpakkingen

Lichaamsbehandelingen

Bij Centrum Phoenix wordt een diversiteit aan lichaamsbehandelingen gegeven. Al de inpakkingen zoals hieronder vermeld kunnen met of zonder peeling gegeven worden.

Inpakkingen met algen

Al duizenden jaren gebruiken vrouwen uit Oosterse beschavingen zeewater en zeeplanten op hun huid met verbazingwekkende resultaten. Ze behouden hun zachte, vochtrijke huid zonder tekenen van vroegtijdige veroudering, zoals je bij de meeste westerse vrouwen ziet.
De zeealgen bevatten een verbazingwekkende hoeveelheid mineralen. Deze sterke concentratie van mineralen komt de revitalisering van de huid en lichaam ten goede.

Inpakkingen zonder algen met kruiden

Met name geschikt voor mensen die veel vocht opeenhopingen hebben. Verder is deze inpakking geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen in de overgang, mensen met schildklierklachten en mensen met een allergie voor jodium of algen.

Buste behandeling

Na reiniging van de borsten wordt er een peeling gegeven op decolleté en licht op de borsten. U krijgt een serum ter versteviging van de borsten en voor voeding van het decollété, Een speciale crème met voedende en verstevigende werkstoffen wordt in de huid gemasseerd waarna een rubbermasker de huid afsluit. De ingrediénten kunnen zo goed de huid intrekken. Tot slot krijgt u een speciale crème voor decollété  en de borsten.

Oosterse behandeling van 2 uur

De behandeling start met een scrub voor het lichaam inclusief de voeten, om de dode huidcellen te verwijderen. Na uw huid af te douchen wordt uw lichaam gemasseerd met een aangepaste exclusief oosters oliemengsel. Vervolgens wordt u  ingesmeerd met een aangenaam warme pakking met oosterse ingrediënten, waaronder een lotusextract..
U blijft zo’n 25 minuten in de warmtedeken. Na verwijdering van de inpakking wordt uw
huid verwend met een bodycrème of olie. Tot slot krijgt u een kruiden thee