Pedicure, schimmel- en gelnagels

 

Centrum Phoenix vleuten pedicure (1)

Naast schoonheidssalon is Centrum Phoenix ook een pedicure salon. De pedicurebehandelingen kunnen door 4 verschillende gediplomeerde medewerksters worden uitgevoerd. De behandelingen vinden plaats met zeer geavanceerde pedicure-apparaten d.m.v. nattechniek. Zo voelt de behandeling veel prettiger aan en zorgt de vloeistof dat de voet meteen gedesinfecteerd wordt op die plaatsen waar het nodig is. Het hoge toerental zorgt dat de behandeling zeer effectief en zo pijnloos mogelijk is.
Voor de 65-plussers hebben wij in de praktijk een goedkoper tarief. Verschillende medewerksters zijn gespecialiseerd in diabetes en reumatische voeten.

 

Centrum Phoenix vleuten voetreflex (5)

Tevens is het mogelijk om een voetmassage te boeken, los of gecombineerd met een pedicurebehandeling. Wij passen ook verschillende voetreflexmassages toe.

Sinds enige jaren  is het mogelijk uw nagels en huid te laten onderzoeken op schimmel. Als u twijfelt of u echt een schimmel infectie heeft kunt u een afspraak bij ons maken. Tijdens een intake wordt er een stukje nagel of huid verwijderd en opgestuurd naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Het onderzoek wordt geheel door uw verzekering vergoed. Mocht u hierover meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Vindt u dat u lelijke nagels heeft vanwege een schimmelinfectie of heeft u letsel opgelopen aan uw nagel, dan hebben wij de oplossing voor u. Wij kunnen d.m.v. een nageltechniek genaamd LCN-Pedique nagelziektes en afwijkingen aan de nagels prachtig behandelen. LCN-Pedique is een elastische gel die zich aanpast aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Deze nagel blijft zo’n 6 weken zitten.

 

Pedicure reumatische voet
€ 32,00Direct boeken
Speciaal op reuma patiënten afgestemde pedicure behandeling
Pedicure behandeling 65+
€ 29,50Direct boeken
Uitgebreide voetbehandeling
Pedicure behandeling diabetische voet
€ 32,00Direct boeken
Speciaal op diabeet patiënten afgestemde voetbehandeling
Pedicure behandeling
€ 31,00Direct boeken
Effectieve voetbehandeling waarbij klachten worden aangepakt.
Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security