Healing

Een kanaal voor de spirituele wereld

Reiki behandeling

Prijs : € 33,00

 


Trance healing

Prijs : € 33,00

Een zeer effectieve mechanische diepte peeling van het gezicht en hals. Geschikt voor behandeling van rimpels, pigmentvlekken, acne enz.


Geschikt voor: Man & vrouw


Reiki behandeling

Plan deze direct

Trance healing behandeling

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

De behandeling wordt gegeven door Yvonne van Bezu, de eigenaresse. Bij de eerste kennismaking noteer ik uw klachten en leg uit hoe de behandeling is opgebouwd.
Ik voel, door mijn handen op uw schouders te leggen, waar in het lichaam de blokkades zitten. Deze oude of nieuwe klachten benoem ik ook. Naar aanleiding hiervan bepaal ik wat voor behandeling het wordt, een reikibehandeling of een trance healing.

 

Reiki behandeling

Een reiki behandeling bestaat eruit dat ik verschillende plaatsen op uw lichaam, vaak corresponderend met een bepaald energiecentrum, behandel met energie. Ook hier ben ik een doorgeefluik en bepaald uiteindelijk uw lichaam hoeveel energie u op die plaatsen nodig heeft.

 

Trance Healing

Bij een trance healing zal ik in een lichte trance gaan en mijn hand in uw nek of op uw rug leggen. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken. De bedoeling is dat U zich volledig ontspant en ervaart wat dit in uw lichaam doet. Bij de trance healing worden alle energielichamen behandeld, met name de laag waar de oorzaak zit van een lichamelijke of geestelijke klacht. Na afloop kunt u vragen stellen en uw bevindingen ventileren. Als ik iets doorkrijg bespreek ik het met u. Het zal een hele beleving zijn.

Dermabrasie in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen geadviseerd. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal.Er vind voor een Diamond Micro-Dermabrasie kuurbehandeling altijd eerst een intake gesprek plaats!

 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder