Healing

Centrum Phoenix Vleuten Yvonne van Bezu

De behandeling wordt gegeven door Yvonne van Bezu, de eigenaresse. Bij de eerste kennismaking noteer ik uw klachten en leg uit hoe de behandeling is opgebouwd.
Ik voel, door mijn handen op uw schouders te leggen, waar in het lichaam de blokkades zitten. Deze oude of nieuwe klachten benoem ik ook. Naar aanleiding hiervan bepaal ik wat voor behandeling het wordt, een reikibehandeling of een trance healing.

Reiki behandeling

Een reiki behandeling bestaat eruit dat ik verschillende plaatsen op uw lichaam, vaak corresponderend met een bepaald energiecentrum, behandel met energie. Ook hier ben ik een doorgeefluik en bepaald uiteindelijk uw lichaam hoeveel energie u op die plaatsen nodig heeft.

Centrum Phoenix Vleuten boedha met healing steen

Trance Healing

Bij een trance healing zal ik in een lichte trance gaan en mijn hand in uw nek of op uw rug leggen. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken. De bedoeling is dat U zich volledig ontspant en ervaart wat dit in uw lichaam doet. Bij de trance healing worden alle energielichamen behandeld, met name de laag waar de oorzaak zit van een lichamelijke of geestelijke klacht. Na afloop kunt u vragen stellen en uw bevindingen ventileren. Als ik iets doorkrijg bespreek ik het met u. Het zal een hele beleving zijn.

Trance healing
€ 32,00Direct boeken
Klachten worden via een diepe healingtechniek behandeld.
Reiki behandeling
€ 32,00Direct boeken
Lichaam en geest worden door healing gebalanceerd.
Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security