Medium

Een Kanaal tussen deze wereld en de spirituele wereld

Het medium is Yvonne van Bezu


Prijs:   zie bij Reading of bij Healing

Geschikt voor: Man & vrouw


Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

 

Een medium is een persoon die contact kan maken met de wereld van de overledene en zo feitelijke bewijzen kan aanleveren dat die wereld bestaat.
Dit gebeurt door haar trillingsfrequentie te verhogen zodat ze in staat is de energieën op te pakken. Vanuit hun wereld geven de overledene dan informatie door aan het medium door het benoemen van voorvallen uit hun leven, of het laten zien van voorwerpen, sierraden of een eventueel huisdier die ze gehad hebben. Het medium is dus als het ware een doorgeefluik.

 

 

 

Het betekent dat het medium goed getraind moet zijn om die informatie op te kunnen pakken. Net zo goed als dat de overledene uit de Geestenwereld met zo duidelijk mogelijke informatie moet komen. De symboliek hierbij is het moeilijkst om te interpreteren. De informatie komt vaak in woorden en plaatjes die het medium heeft te vertalen naar de juiste betekenis voor die sessie. Het is zeer dankbaar als de nabestaande troost put uit de informatie en zich realiseert dat de overledene nog vaak om haar/hem heen is.

 

 

 

Vanwege die grote gevoeligheid heb ik de 3 jarige opleiding op de Academie voor mediumschap gevolgd. Verder heb ik de opleiding energetisch coach gedaan, enkele jaren de Tarot bestudeerd, maya astrologie, en zelfs verschillende cursussen geschreven op het gebied van energieën. In Engeland heb ik “masterclasses” gevolgd van Mavis Petilla en Tony Stockwell. Ik word op het moment nog privé geschoold door een medium in Engeland. Verder heb ik de PAS gehaald, een internationale accreditatie. Ik blijf mij verder scholen met name in Engeland.

 

 

 

Al sinds enkele jaren geef ik les op het spirituele vlak. Onder het kopje “cursussen” kunt u de verschillende cursussen terugvinden. Ik vind het enorm belangrijk mijzelf steeds verder te blijven scholen. Internationaal wordt ik door de beste mediums jaarlijks begeleid en verder getraind. Dit is op het wereldberoemde Arthur Findlay College in Engeland.

 

 

 

Na verschillende jaaropleidingen op het mediumvlak heb ik een speciale demonstratie jaaropleiding gevolgd waarbij ik iedere keer voor een zaal contacten moest maken met overleden dierbaren. Ik had nooit geweten dat ik dat zo fijn zou vinden. Ik ben dan helemaal in mijn element. Dit heeft ertoe geleid dat ik een jaar heb toegewerkt naar een internationale accreditatie, de PAS, en dit in juli 2018 heb gehaald. Ik ben nu verder aan het scholen voor een hogere erkenning, de CSNU en wordt privé getraind door een Engels medium. Je bent nooit uitgeleerd op het mediumvlak, dus er zullen nog meerdere trainingen volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder