Reading

EEN KANAAL TUSSEN DEZE WERELD EN DE SPIRITUELE WERELD

Reading

Prijs : €52,00

Een consult die bestaat uit een contact met een dierbare overledene of met vraagstukken in het eigen leven.


Skype reading

Prijs : € 52,00

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om persoonlijk langs te komen voor een reading, of woont u te ver verwijderd van ons Centrum, dan kunt u via Skype een reading afspreken.


Geschikt voor: Man & vrouw


Reading

Plan deze direct

Skype reading

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Wanneer kiest iemand voor een reading?

Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. Als u in een moeilijke fase in uw leven zit en niet weet welke kant u op moet gaan. Het kan zijn dat u vast zit in een relatie of in uw werk. Dat u graag uw talenten en eigenschappen zou willen weten. Of u wel of niet moet verhuizen. Het kan zijn dat er een dierbare van u overleden is en u nog zoveel vragen heeft. Of misschien gewoon omdat u wat over uw dierbare(n) wilt horen.

 

Ter plekke maak ik contact met uw energieveld en kijk waar ik naar toe getrokken wordt. Ik noem persoonlijke kenmerken, voorvallen uit het verleden, waar iemand mee worstelt in het dagelijkse leven. In ieder geval laten de dingen zich zien die voor u op dat moment nodig zijn. Het werk kan aan bod komen, de gezondheid of de relatie waarin iemand zit.Voor mij is het dan belangrijk dat u reageert met ja, nee of ik weet het niet. Dit is belangrijk om de energie actief, hoog te houden. Met een overledene moet ik altijd afwachten of diegene door wil komen op dat moment. Soms kan het zijn dat er eerst andere overledene worden genoemd voordat ik bij diegene kom waar u zo graag  wat van wilt horen.

 

Bij het contact met een overledene vertel ik iets over de persoonlijke kenmerken van die persoon, over eventuele herinneringen, waaraan iemand is overleden, over zijn of haar beroep, gezinsleden, het huis waar iemand woonde. U kunt eventueel vragen stellen. De bedoeling is dat ik met zoveel mogelijk bewijsmateriaal kom dat u overtuigd bent dat ik de persoon bij mij heb op dat moment.

 

 

 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder