Blog

19 mrt, 2018 Geplaatst door

Wimpers in de lift

Volle, lange wimpers zijn al jaren een schoonheidsideaal. Het is één van de zeven schoonheden. Voorheen kwam je weg met een flinke lik mascara, maar die tijden zijn voorbij. Om een volle verleidelijke blik te realiseren zijn er volop andere mogelijkheden, zoals wimperextensions of een wimpercoating. Maar er zijn meer ontwikkelingen op dit gebied: je hebt tegenwoordig ook wimperlifting. Allemaal methodes om opvallende, mooie wimpers te creëren.

 

Verlenging

 

Als je niet gezegend bent met veel wimpers van nature dan is de wimperverlenging, ofwel wimperextensions ideaal om de wimpers langer en voller te maken. Er worden dan haartjes tussen de eigen wimpers gezet en er aan vastgeplakt. Een precies en tijdrovend klusje met prachtig resultaat. Onhandig is dat je hier heel voorzichtig moet zijn met water en ook met oliehoudende verzorgingsproducten. Bovendien is het voorzichtig slapen want op de buik en zij liggen is niet handig voor de kwaliteit van de wimpers. Ze kunnen dan in de war raken! Na een week of 6 is het tijd om weer op te vullen want de extensions groeien mee en vallen dus op enig moment weer uit.

 

Coating

 

Bij een wimpercoating krijgen je eigen wimpers een laagje erover heen, daardoor lijken ze voller. Ze worden hiervan niet langer. Bij deze techniek is het niet verstandig een oliehoudende crème te gebruiken of mascara. Deze tasten de coating aan. Maar ook bijvoorbeeld je shampoo of conditioner kan de coating aantasten, wees daar voorzichtig mee. Deze behandeling is aan te raden bij een mascara allergie of als je op vakantie gaat en geen zin hebt in uitgelopen mascara. Met deze coating is een dagje sauna geen probleem, dus geen zorgen over zogenaamde panda ogen.

 

Liften

 

Een vrij nieuwe manier is wimperliften. Hierbij worden de eigen wimpers gelift en geverfd. De ogen lijken opener en wimpers lijken langer. En omdat ze geverfd zijn krijg je meer uitdrukking in het gezicht. De wimpers worden met hulp van siliconen pads en een soort voedende vloeistof omhoog gezet. De Length Volume Lift (LVL) lashes -behandeling duurt ongeveer drie kwartier en is niet schadelijk voor je wimpers.

 

Mascara

 

48 uur na de LVL lashes behandeling kun je gewoon douchen, zweten, zwemmen of make up op doen. Mascara en andere producten zijn gewoon te gebruiken. Er is minder van nodig, want het ziet er zo al mooi uit. Gelifte wimpers hebben niet veel onderhoud nodig, alleen een serum om de wimpers te blijven voeden. Het blijft een behoorlijke tijd zitten (tzo’n 8 weken), alleen de verf slijt wat eerder, dus na verloop van tijd is mascara gebruiken fijn om de kleur aan te zetten. Het mooie is dat de wimpers helemaal ‘eigen’ zijn, het voelt dan ook gewoon prettig aan.

 

Mooie wimpers zijn het helemaal! Kijk eens welke van de mogelijkheden om een volle en verleidelijke blik te realiseren het best bij jou past. Bij Schoonheidssalon Centrum Phoenix adviseren ze graag!

 

Dit is geschreven voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt&Olie

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security