Ontharen d.m.v. elektrisch epileren

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Elektrisch ontharen

Prijs v.a.: € 2,05/minuut

De haren worden verwijderd met het Apilus senior apparaat. Bij uw eerste afspraak wordt eerst een intakegesprek ingepland voordat de behandeling start.


Ontharen met ultrageluid en trilling

Prijs v.a.: € 2,05/minuut

Behandeling met Applisonic, pijnloos


Wordt vergoed: Ja, zie verzekeringspolis.


Geschikt voor: Man & vrouw


Elektrisch ontharen

Plan deze direct

Ontharen met ultrageluid en trilling

Plan deze direct

Wilt u meerdere afspraken inboeken

Plan deze direct

Wij werken hier met het Apilus senior apparaat. Het apparaat heeft ontzettend veel behandelmogelijkheden zodat elke haar aangepakt kan worden. Aangezien wij een aantekening hebben voor elektrisch epileren wordt het door vele verzekeringsmaatschappijen vergoed.

Alle haren kunnen behandeld worden, dun of dik, grijs, blond, bruin of zwart. Er kan gewerkt worden met alleen warmte, diathermie, of met de blendmethode. Deze werkt met 2 stromen, gelijkstroom en wisselstroom. Het maakt niet uit.

Verder zijn er nog meer behandelingen mogelijk met het apparaat zoals het behandelen van adertjes, spinnaevi, bloedblaartjes en het verwijderen van wratjes. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een directe reservering maken. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Een andere methode is de Applisonic. Deze methode is pijnloos en vindt plaats d.m.v. ultrageluid en trilling. Wenkbrauwen, oorharen, neusharen, kin en bovenlip en restharen van IPL kunnen zo definitief verminderd en verwijderd worden. Dit gaat 5 x zo snel als met electrisch epileren. De haren moeten hier wel wat langer blijven om goed beet te kunnen pakken met het handstuk.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder