Open dag voor een open blik

door | mrt 7, 2018 | Blog, Nieuws

Open dag voor een open blik

Een schoonheidssalon bezoeken doet niet iedereen zo maar even. Soms lijkt de drempel een beetje hoog. Wat jammer is want het zou zo mooi zijn als de gang naar een salon net zo gewoon wordt als het APK onderhoud van de auto. Ook het menselijk lichaam heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Daarom organiseert Schoonheidssalon Centrum Phoenix een Open dag op zaterdag 17 maart. De deur staat wagenwijd open!

 

Korting

Aanschouw met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van lichaams- en huidverzorging. Er zijn demonstraties van nieuwe technieken op het gebied van rimpelreductie. Een klein wratje kun je meteen gratis laten verwijderen. Nieuw is de wimper lifting, voor een verleidelijke, open blik. Deze is met een mooie korting te boeken die dag. Er zijn meer behandelingen te reserveren met aantrekkelijke aanbiedingsprijzen. En er kan gedobbeld worden voor korting op een schoonheidsproduct.

 

Ervaring

De huid is de spiegel van het lichaam’ is het motto van Yvonne van Bezu met al meer dan 30 jaar ervaring in haar salon in Vleuten. Schoonheidssalon Centrum Phoenix heeft vakmanschap en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Alle behandelingen worden voorafgegaan aan een persoonlijk gesprek en advies op maat.
 
In al die jaren is de salon steeds meegegaan met de tijd. De nieuwste apparatuur en technieken staan klaar om jouw lichaam optimaal te verzorgen. Dus stel die persoonlijke APK niet langer uit; kom eens vrijblijvend een kijkje nemen en bespreek wat jouw lichaam nodig heeft. Want een mooie huid is een verzorgde huid.
 
Wees welkom op zaterdag 17 maart tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor alle bezoekers ligt een passend presentje klaar. Reden genoeg om eens met eigen ogen te bekijken of die schoonheidsdrempel wel zo hoog is voor jou!

 

Dit is geschreven voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt&Olie