Het team

Ons team staat klaar om u een zo goed mogelijk en passend advies te geven. Uw eerste kennismaking bestaat uit een gesprek waarbij wij luisteren naar uw verhaal. We onderzoeken uw huidtype en stellen op basis daarvan een behandelplan samen geheel op maat. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend!

Yvonne van Bezu

Eigenaresse

Specialisaties

 • Schoonheidsspecialist

 • Pedicure

 • Voetreflexologe

 • Mediumschap

 • Testen op allergieën

 • Electrisch epileren

 • Reiki en trance healing

 • Cursusleidster

 • Massages

 • Diabetes aantekening

Ik ben Yvonne van Bezu, eigenaresse van Centrum Phoenix. Het vak schoonheidsspecialiste beoefen ik al meer dan 30 jaar en pedicure zo’n 26 jaar. De huid heeft mij altijd gefascineerd, m.n. de problemen aan de huid. Een mooie huid mooi maken geeft mij minder uitdaging dan een huid die totaal uit balans is. Het geeft veel voldoening om de huid na enige tijd weer te zien stralen. Het heeft meteen zijn weerslag op iemands houding en zijn presentatie. Vandaar dat ik de huidproblemen ook inwendig aanpak via de testmethode “Toegepaste Kinesiologie”. Verder heb ik wel ieder jaar nieuwe studies gevolgd zoals voetreflexologie (2 verschillende methodes), massages vanuit allerlei werelddelen, ontharingsmethoden, rimpelbehandelingen zoals Bioskin, electrisch epileren via de ANBOS, diabetes aantekening voor pedicure behandelingen. Op het intuïtieve vlak heb ik alle reiki-opleidingen gedaan en geef hier ook les in. Ik heb de 3 jarige Academie gevolgd voor mediumschap en diverse masterclassen gevolgd in Engeland voor mediumschap en trance healing. Ik word nog elk jaar hierin verder geschoold. In mijn behandelingen verwerk ik dit zoveel mogelijk. Ik coach graag. Voor mij is het heerlijk u zo prettig mogelijk in uw vel te laten voelen. Mocht u geïnteresseerd zijn in uw huid te verbeteren maar wilt u hier graag wat meer advies over hebben dan kunt u altijd een gratis intakegesprek met ons afspreken. Ik zie uit naar uw bezoek.
Ik ben Yvonne van Bezu, eigenaresse van Centrum Phoenix. Het vak schoonheidsspecialiste beoefen ik al meer dan 30 jaar en […]

Lees meer

Gea Bijl

Pedicure

Specialisaties

 • Pedicure

 • Diabetes en Reuma

Mijn naam is Gea Bijl. Ik ben gediplomeerd pedicure met aantekeningen van diabetes en reuma. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Centrum Phoenix.

Ik vind het vak heel interessant. De voeten zijn allemaal anders  en na de behandeling lopen de mensen weer prettiger.  Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel kilometers er in uw leven door de voeten wordt gedragen?
Wanneer u zich realiseert dat dit heel veel is, dan zult u begrijpen dat uw voeten veel te (ver)dragen hebben en het verstandig is om uw voeten te verwennen. De voeten zijn als een fundering. Op een slechte fundering loop je niet lekker. Een bezoek van éénmaal per zes weken aan de pedicure kan al voldoende zijn.

Om de cliënt goed van dienst te kunnen blijven volg ik regelmatig trainingen. Als gediplomeerde pedicure streef ik naar vakbekwaamheid en kwaliteit. Zoekt u een pedicure voor voetbehandeling en/of voetmassage dan bent u bij Centrum Phoenix aan het juiste adres.

Mijn naam is Gea Bijl. Ik ben gediplomeerd pedicure met aantekeningen van diabetes en reuma. Sinds 2007 ben ik werkzaam […]

Lees meer

Nathalie Goes

schoonheidsspecialiste

specialisaties

 • Huidcoach

 • wimpercoating

 • wimperextensions

 • nagelstyliste

 • IPL ontharen

 • Bindweefselmassage

Mijn naam is Nathalie Goes. Ik heb de 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd op het Beauty college in Overvecht. In september 2014 ben ik bij Centrum Phoenix begonnen als stagiaire. In april 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding en ben ik begonnen met werken als schoonheidsspecialiste bij Centrum Phoenix. Ik ben nog lang niet uitgeleerd. Verder ben ik een Hannah huidcoach. Ik vind het fascinerend om na een behandeling te zien dat de huid al direct verbetert is. Je ziet de klanten dan ook weer stralend en uitgerust weggaan. Je kan d.m.v. producten al zoveel doen met de huid. Het geeft mij voldoening als klanten tevreden zijn, dan zie je maar weer hoeveel je kan betekenen voor iemand.
Mijn naam is Nathalie Goes. Ik heb de 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd op het Beauty college in Overvecht. In […]

Lees meer

Melissa van Dijk

Allround schoonheidsspecialiste en pedicure

Specialisaties

 • gelish nagels

 • shiatsu massage gezicht

 • bindweefselmassage

 • Pedicure

 • hannah coach

Mijn naam is Melissa van Dijk. Met veel plezier ben ik 1 mei 2017 begonnen met werken bij Centrum Phoenix. Ik heb de opleidingen Allround Schoonheidsspecialist en Pedicure gedaan en wil mij graag nog verder uitbreiden met cursussen. Zo heb ik de Hannah coach opleiding gevolgd waarbij ik weer veel nieuwe dingen heb geleerd.

 

Wat ik zo leuk vind aan Centrum Phoenix is dat het super afwisselend werk is. Ik vind namelijk alles in dit vak enorm leuk en zo voer je van alles op een dag uit. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en vind het heerlijk om heel de dag met dit vak bezig te zijn. Ook met mijn collega’s is het heel gezellig en ik vind het echt een super team om mee te werken!

 

Ik hoop u snel te zien bij Centrum Phoenix.

 

Melissa

 

Mijn naam is Melissa van Dijk. Met veel plezier ben ik 1 mei 2017 begonnen met werken bij Centrum Phoenix. […]

Lees meer

Yasmin Outshoven

Receptioniste

Specialisaties

 • Allround schoonheidsspecialiste

 • Shiatsu massage

Mijn naam is Yasmin Outshoven, ik ben 20 jaar oud. Ik heb de opleiding als schoonheidsspecialiste niveau 4 gevolgd aan het ROC Midden Nederland Beauty College in Utrecht. 

Vanaf juni 2017 ben ik werkzaam als receptioniste bij Centrum Phoenix. Het lijkt mij erg leuk om hier nog veel ervaring op te doen als schoonheidsspecialiste. Ik wil daarnaast ook nog cursussen gaan volgen. De huidverbetering trekt mij het meest. Zowel het proces er naar toe als het eindresultaat  vind ik erg interessant. Ik vind het fijn om mijn expertise te gebruiken en het de klanten naar het zin te maken. Ik verwelkom u bij Centrum Phoenix

Mijn naam is Yasmin Outshoven, ik ben 20 jaar oud. Ik heb de opleiding als schoonheidsspecialiste niveau 4 gevolgd aan het […]

Lees meer

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

WordPress Security