Pedicure Vleuten

door mei 13, 2019Blog, Nieuws

De huid is de spiegel van het lichaam

 

‘De huid is de spiegel van het lichaam’. Dit is een uitdrukking die niet zomaar uit de lucht komt vallen. Aan je huid kun je namelijk vaak zien hoe het lichamelijk en geestelijk met je is gesteld. Als je bijvoorbeeld heel erg gestrest bent of andere negatieve emoties ervaart, produceert je lichaam het stresshormoon cortisol en hoewel dit hormoon misschien wel op een positieve manier bijdraagt om de stress tegen te gaan, heeft het een negatieve invloed op de huid. Het kan zorgen voor puistjes, een droge huid of zelfs huidaandoeningen verergeren. Ook ongezond eten is niet bevorderend voor een stralende huid. Je lichaam, inclusief je huid heeft nu eenmaal voedingsstoffen nodig. Daarbij is er nog een ander belangrijk aspect wat om de hoek komt kijken als we het hebben over een gezonde huid, namelijk een goede verzorging van de huid.

 

De huid is ook ons visitekaartje

 

Behalve de spiegel van ons lichaam is onze huid ook nog eens ons visitekaartje. Zeker als het gaat om ons gezicht en onze hals. Dit is toch vaak het eerste wat men van ons ziet. Een gezichtshuid die veel ouderdomssporen vertoont is medebepalend voor wat we uitstralen. Is het een jeugdige look, een frisse look of juist oud en vermoeid? Gelukkig zijn hier tegenwoordig tal van verschillende behandelingen voor om juist de oude en vermoeide uitstraling tegen te gaan. Centrum Phoenix voorziet in deskundige behandelingen voor het gezicht, de halsstreek en de rest van het lichaam. Zo zijn er de behandelingen voor een stralende huid en behandelingen die de ouderdomsverschijnselen verminderen of verwijderen. Maar ook voor een probleemhuid of overtollige beharing kun je bij onze specialistische medewerkers terecht.

 

Een vakkundig en specialistisch team

 

Centrum-Phoenix-vleuten-pedicure (1)

Ons deskundige team is tevens gespecialiseerd in Readings & Healings, huidklachten en allergieën en onze pedicure in Vleuten brengt je voeten in een optimale staat. Het maakt niet uit of je bij Centrum Phoenix voor een ontspannende behandeling komt of omdat er een probleem moet worden aangepast, onze vriendelijke en ervaren medewerkers nemen je wensen en vragen altijd serieus. Niet iedereen is hetzelfde, daarom is het fijn dat je bij ons een pakket op maat kunt samenstellen. Met innovatieve technieken kan er gekeken worden welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is en wat het beste resultaat oplevert. Daarbij zorgen we dat de behandelingen zo comfortabel mogelijk worden uitgevoerd. Zo werkt de pedicure in Vleuten bijvoorbeeld met zeer geavanceerde pedicure apparaten waardoor de behandelingen zo pijnloos mogelijk en toch effectief zijn. Ook de specialisatie van verschillende medewerkers zorgt dat bij iedereen het hoogst mogelijkheid resultaat bewerkstelligd kan worden.

 

Een groot aanbod aan verschillende behandelingen

 

Wil je bijvoorbeeld wat afvallen of van die nare cellulitis af? Het speciale STARVAC-programma kan je hierbij helpen. Mensen die er lang jong uit willen blijven zien, hebben waarschijnlijk baat bij onze natuurlijke botox Meso behandelingen. Tevens streven wij ernaar om iedere huid zo snel mogelijk acnévrij te krijgen of om met een massage de knopen die in spieren of in het bindweefsel zitten eruit te masseren. Ook een Reikibehandeling of een Trance Healing behoren tot de mogelijkheden. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die allemaal in een rustgevende setting door deskundige medewerkers worden uitgevoerd. We kunnen dan ook de behandelingen van Centrum Phoenix in Vleuten met een gerust hart een weldaad voor het lichaam en geest noemen. Onze behandelingen op maat met zichtbare resultaten, waarbij we gebruik maken van de modernste apparatuur zijn zeer effectief. Het grote aanbod aan verschillende behandelingen en het gebruik van hoogwaardige en biologische producten die volledig gericht zijn op huidverbetering en huidverjonging kunnen ook jouw huid die frisse look geven.

 

Wij staan voor je klaar

 

Neem gewoon eens vrijblijvend contact op voor een gratis en oriënterend intakegesprek. Wil je liever gelijk een afspraak maken, bijvoorbeeld bij onze voetenspecialist of voor onze sportmassage? Online kun je een afspraak inplannen, maar bellen, mailen of langskomen mag natuurlijk ook.