Peeling voor een zachte en egale huid

door sep 19, 2019Blog, Nieuws

Peeling voor een zachte en egale huid

 

 

Heb je last van pukkeltjes op de huid of een vermoeide uitstraling en wil je hier iets tegen doen? Maak dan een afspraak in onze salon en kies voor een effectieve behandeling van de huid. Dit kan onder meer met peelingen. Een peelingbehandeling in onze schoonheidssalon is een uitstekende keuze voor diverse soorten huidklachten en zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling. Voor iedere huidtype of huidconditie is er een passende behandeling mogelijk. Laat ons je daarom helpen om er binnen een kort tijdsbestek goed uit te zien. We zien je graag verschijnen in onze salon voor een behandeling die perfect aansluit op je huidtype.

 

Wat gebeurt er bij een peelingbehandeling?

 

Wil je een frisse en stralende huid, maar ziet je huid er moe, grauw of onregelmatig uit? Of ervaar je hinder door een verdikte huid? Dit is aan te pakken via een peelingbehandeling met fruitzuur en kruiden. Tijdens en na een behandeling laten dode huidcellen gemakkelijker los en wordt een frisse huid al snel zichtbaar. Oneffenheden worden op zorgvuldige wijze verwijderd. Dit geldt bijvoorbeeld voor onregelmatige pigmentering. Daarnaast worden de aanmaak van collageen en elastine optimaal gestimuleerd. De behandeling wordt veelvuldig toegepast bij een verdikte of onregelmatige huid. Bovendien is het een uitkomst bij een vlekkerige, vale of grauwe huid. Na pigmentvorming in de zomer is het zeker zinvol om eens langs te komen voor een peelingbehandeling.

 

Wat is belangrijk bij een peelingbehandeling?

 

De sterkte van een peelingbehandeling wordt zoveel mogelijk afgestemd op de conditie van je huid. Dit geldt ook voor de ingrediënten die worden ingezet bij de behandeling. Pigmentvlekken behandelen werkt nu eenmaal anders dan een het verzorgen van een droge huid. Oppervlakkige peelingbehandelingen dringen daarom niet verder door dan de bovenste huidlaag. Ze worden onder meer ingezet voor pukkeltjes, mee-eters en een vettige huid. Middeldiepe behandelingen daarentegen dringen door tot de diepere huidlaag en worden vaak toegepast bij ouderdomsverschijnselen. Bij het maken van een afspraak in onze salon wordt er gekeken of peelingbehandelingen geschikt zijn voor je huid en zo ja, welke behandeling en ingrediënten passend zijn. We meten onder meer je huid barrière om hierachter te komen. Na een behandeling is je huid gevoeliger voor uv-straling. Ga je in de zon liggen met een behandelde huid? Gebruik een passende zonnebrandcrème. Uiteraard voorzien onze schoonheidsspecialisten je te allen tijde van passend advies.

 

 

Waarom peelingen in onze schoonheidssalon?

 

In onze schoonheidssalon kan je altijd terecht voor een passende peelingbehandeling. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype. Welke voordelen bieden we jou nog meer?

 

– De huidbehandeling vindt plaats in een prettige en rustige omgeving.

– Bij elke behandeling profiteer je van goede voorlichting door onze schoonheidsspecialisten.

– Vooraf onderzoeken we je huidtype en stellen op basis daarvan een behandelplan samen.

– Een intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

– De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gediplomeerde huidspecialist.

– We zijn een allround schoonheidssalon en dus bieden we je de keuze uit een breed aanbod behandelingen voor gezicht & lichaam.

 

Maak een afspraak bij Phoenix Centrum & Healing

 

Geef je huid de verzorging die het nodig heeft en maak een afspraak voor een peelingbehandeling bij Schoonheidssalon Phoenix. Het maakt niet uit wat je klachten zijn, wij zorgen ervoor dat je er weer fris uitziet dankzij een succesvolle peelingbehandeling door een van onze ervaren schoonheidsspecialisten. Uiteraard kunnen wij je ook altijd voorzien van een passend huidadvies. Geen enkele huid is hetzelfde en dus is advies op maat belangrijk. Bel of mail ons daarom voor het inplannen van een afspraak of vul het contactformulier in op de site. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.