Schoonheidssalon Vleuten
Schoonheidssalon Centrum Phoenix is gelegen in Vleuten, nabij Utrecht. Met ons team van enthousiaste en erkende schoonheidsspecialisten richten wij ons op verbetering en verzorging van de huid en het totale lichaam.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Voorafgaand aan de behandelingen stellen we tijdens het intakegesprek uw behandelplan samen. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten stemmen aan de hand van diverse huidmetingen een geheel op maat gemaakte behandeling af.

Diverse schoonheidsbehandelingen

Door de veelzijdigheid van Centrum Phoenix zijn er allerlei schoonheidsbehandelingen mogelijk zowel voor het gezicht als het lichaam. In het kort een kleine greep uit onze behandelingen:

Gezichtsbehandelingen

Het gezicht is vaak het eerste wat opvalt. Een mooie frisse en gezonde uitstraling is dan ook voor veel mensen belangrijk. Door middel van diverse behandelingen kunnen wij oneffenheden en onvolmaaktheden wegnemen. Dit kunnen wij doen door middel van o.a. peelings, bindweefselmassages, zuurstofbehandelingen en specifieke antirimpel behandelingen. Verder gebruiken wij diverse apparatuur om de huid zo egaal en glad mogelijk te maken.

Lichaamsbehandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in diverse lichaamsbehandelingen. Naast een gewone pedicure behandeling zijn wij ook gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voet. Wij zijn lid van Provoet zodat verschillende klanten hun behandelingen vergoed krijgen. Daarnaast hebben wij intensieve lichaamsbehandelingen zoals de Starvac, waarmee wij de putjes in uw huid (cellulite) kunnen aanpakken en de contouren verbeteren. Verder geven wij diverse soorten massages zoals: Hotstone massages, ontspannings massages, de Ki-Phoe en sportmassages. Daarnaast verwijderen wij ongewenste bloedblaartjes, wratten en pigmentaties.

Ontharingsbehandelingen

Last van ongewenste haargroei? Wij hebben diverse behandelingen om ongewenste haargroei langdurig of zelfs voor altijd te laten verdwijnen, naast de standaard epileer en harsmethoden. Wij hebben een aantekening voor het electrisch epileren waardoor verschillende verzekeringsmaatschappijen het vergoeden. Dit is een definitieve ontharingsmethode. Een pijnloze methode is met de applisonic. Voor definitieve haarreductie maken wij verder gebruik van de IPL/E-lightbehandeling.

De schoonheidssalon

Onze behandelruimtes voldoen aan alle hygiëne en gezondheidsvoorschriften en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens een bezoek aan ons centrum.

Specialisten van Centrum Phoenix Vleuten

Tarieven

Het tarief van uw behandeling is te zien op de website. Mocht u gebruik willen maken van het huidverbeteringspakket dan krijgt u korting op zowel de behandelingen als de producten. Wilt u meer informatie dan kunt u vrijblijvend en geheel kostenloos een intakegesprek afspreken.

Waarom Centrum Phoenix?

Centrum Phoenix doet er alles aan om uw bezoek aan onze schoonheidssalon zo comfortabel mogelijk te maken. Persoonlijke aandacht en echt luisteren naar onze klanten is bij ons vanzelfsprekend. De belangrijkste redenen om te kiezen voor Centrum Phoenix:

  • Persoonlijk behandelplan
  • Gratis intakegesprek met specifieke huidanalyse
  • Wij gebruiken de meest innovatieve apparatuur
  • Breed gespecialiseerd
  • Verrasssend veelzijdig.

Afspraak maken

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvangt u een kortingsbon ter waarde van € 5,00. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hiervoor kunt u bellen naar: 030-677 5626

Openingstijden:
Maandag: 12.30 – 21.30
Dinsdag: 09.00 – 21.30
Woensdag: 09.00 – 21.30
Donderdag: 09.00 21.30
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00 om de week
op afspraak

Adres:
Schoonheidssalon Centrum Phoenix
Schoolstraat 22
3451 AD Vleuten