Start het jaar fris net als Phoenix

door jan 14, 2019Blog, Nieuws

En zo is het alweer januari! Een uitstekend moment voor een nieuwe start en om de goede voornemens uit te voeren. En vervolgens natuurlijk ook de eerste teleurstellingen weer te verwerken, want sommige voornemens zijn best lastig vol te houden. Maar vooralsnog start doorgaans iedereen het nieuwe jaar vol goede moed. Voor schoonheidssalon Centrum Phoenix is het jaar begonnen met een paar nieuwe gezichten èn met een nieuwe website!

 

Website

 

De website was aan vernieuwing toe. En daar is hard aan gewerkt. Het was een zaak van geduld en uithoudingsvermogen, maar dan heb je ook wat. De website heeft nog steeds de vertrouwde uitstraling, maar met allemaal verbeteringen die eindelijk zijn doorgevoerd. Zo is in één oogopslag te zien wat de salon te bieden heeft. Het is makkelijker geworden om online een afspraak te maken. Op het gebied van privacy was ook nog wat te verbeteren. Er is gelegenheid tot directer contact met de salon. En natuurlijk is de opmaak net weer wat frisser, strak en eigentijds. De website is weer wat de salon wil uitstralen: fris en modern.

 

Fris

 

Daarom gaat in het voorjaar ook een verbouwing van start, de gevel van de salon is ook toe aan een opfrisbeurt. Het gaat natuurlijk bij veel dingen om de binnenkant, maar zoals elke huidcoach weet; ook de uitstraling heeft waarde. Een onderhoudsbeurt op zijn tijd kan nooit kwaad! Over de opknapbeurt van de salon volgt later dit jaar meer nieuws.

 

Vertrouwd

 

Daarnaast is de salon ook verfrist met zeer bekwaam en geschoold personeel. Dat is voor alle vaste cliënten misschien wennen. Sommige collega’s waren al jarenlang een vertrouwd gezicht. Voor alles en iedereen geldt dat het nooit kwaad kan een nieuwe weg in te slaan om weer ergens onbevangen tegenaan te kijken. Het is fijn dat het gelukt is weer leuke mensen te vinden. Gelukkig worden ook deze nieuwe gezichten snel weer vertrouwd.

 

Zo is de salon het jaar op allerlei fronten fris en fruitig gestart! Zo’n fijne start wensen we jou ook toe. Kom eens langs voor een fijne onderhoudsbeurt van jouw buitenkant en leer de nieuwe mensen snel kennen. Enne…volhouden hè die voornemens. Je kunt het!

 

Dit is geschreven voor schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt & Olie