Terug in de tijd met Chronos therapie

door dec 13, 2018Blog, Nieuws

Ga je mee terug in de tijd? Waarin je huid er frisser, steviger en jonger uitzag? Dat kan, zonder cosmetische ingreep, met chronos therapie. Deze behandeling helpt de huid aan een topconditie.

De huid heeft namelijk drie vijanden die de conditie aantasten: Vochttekort, verontreiniging en veroudering. Deze drie elementen aanpakken geeft meteen een ander gezicht. Een boost voor huid èn geest; want je ziet er goed uit!

Huidtherapie

Chronos therapie helpt echt. De behandeling bestaat onder andere uit een peeling, een masker die de werkzame stoffen goed laat indringen, serums en verzorgende crèmes. Samen met een kundige huidtherapeut die krachtig en zorgvuldig de huid masseert met bindweefselgrepen. De huid krijgt een oppepper, een verbeterde doorbloeding. Hierdoor zijn de huidcellen beter in staat voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Afstemmen

De producten van deze chronoslijn zijn helemaal op elkaar afgestemd, het is een combinatie van cosmetica en farmaceutica. De onderlinge samenwerking van de stoffen verbetert de huid zichtbaar. De natuurlijke huidvernieuwing wordt gestimuleerd. De tekenen van huidveroudering, vochttekort en vervuiling worden aangepakt. Rimpeltjes vervagen, de collageen aanmaak wordt gestimuleerd en de huid blijft steviger.

Thuis

De chronos behandeling stopt niet in de salon. Thuis ga je verder aan het werk met op elkaar afgestemde huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het verstandig om deze behandeling in kuurverband te doen. Hoe lang de kuur duurt, hangt af van de huidige conditie van de huid.

Spiegel

De huid beschermt het lichaam. Het is de spiegel van je gezondheid. Om er jong en fris uit te blijven zien moet je de huid goed verzorgen. Nu kun je ook terug in de tijd met een huid verbeterende therapie voor een steviger en egale huid.

Alvast een gelukkig nieuw, jonger jaar!

Dit is geschreven voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix door Daphne Alders van Inkt&Olie